Aktiv Påske

Aktiv Påske 2021.
Aktiv Påske 2021. Foto: Thor Olav Sørensen

Aktiv Påske er en turkonkurranse som er helt gratis å være med på. Det eneste du trenger å gjøre er å besøke 5 utvalgte turmål på 2 uker.

Turmålene befinner alle seg i nærmiljøet og er relativt enkle turer. Når du ankommer turmålet henger det en unik klippetang som du bruker for å klippe turen din.

Aktiv Påske har oppstart 29. mars og varer til og med 11. april. Når du har gjennomført alle 5 turene i angitt tidsperiode leverer du innen 18. april klippekortet med utfylt informasjon på vårt Tursenter - enten i åpningstiden eller i postkassa ved inngangsdøren.

Vi trekker en heldig vinner blant alle innleverte klippekort, hvor vinneren får et Bergans telt til en verdi av 5000,- kroner.

Trykk på de ulike turpostene for å se kart, bilder og mer info om de på UT.no. Her kan du også finne flotte, visuelle og detaljerte turforslag til hver enkelt turpost.

Årets turposter:

Vi ønsket å kunne tilby et turtilbud til en alternativ påskeferie. Det er jo også slik at ikke alle har hytte eller anledning til å reise bort i påskeferien. Det er mange som av ulike grunner blir hjemme, slik vi også oppfordres til i disse dager. Fred-Ronny Johannessen, initiativtaker Aktiv Påske
Fred-Ronny Johannessen, initiativtaker Aktiv Påske.
Fred-Ronny Johannessen, initiativtaker Aktiv Påske. Foto: Thor Olav Sørensen
Flott premie: Det plukkes ut 1 vinner som får et Bergans-telt til en verdi av 5000,- kroner
Aktiv Påske 2021.
Aktiv Påske 2021. Foto: Thor Olav Sørensen

Last ned PDF-versjon av Aktiv Påske:

Vi hører dere; flere har kontaktet oss og etterspurt en PDF-versjon av Aktiv Påske-heftet, slik at man kan laste ned og skrive det ut på egenhånd. Det kan være mange ulike årsaker til at dette er praktisk for mange. Vi er veldig stolte av Aktiv Påske-heftet og anbefaler naturligvis å bruke høykvalitets-heftene vi har trykket opp - men vi har allikevel lagt ut en PDF-versjon for de som måtte ønske det.

Siste nyheter fra Aktiv Påske:

Aktiv Påske 2021.
Aktiv Påske 2021. Foto: Thor Olav Sørensen
Aktiv Påske 2021.
Aktiv Påske 2021. Foto: Thor Olav Sørensen

Aktiv Påske er sponset av: