Vindsås

Oppmøte og avreise fra Telemarksgalleriet. Fottur på bilveg til Søsterhjemmet. Derifra på DNT-merket sti til Vindsås. Retur samme veg. Arrangementet kombineres med omvisning på Telemarksgalleriets Jubileumsutstilling for Den Norske Turistforening. Kunstutstillingen viser verk som skildrer den norske fjellheimen på 1800-tallet og er en storslått feiring av Den Norske Turistforening sitt jubileumsår. «Det  ligger i vår natur - DNT 150 år». Oppmøtetidspunkt kunngjøres seinere i Telen og på nett.

Vindsås

Kontaktinformasjon: