Vindsås og Telemarksgalleriet

Dette arrangementet er over!

Oppmøte og avreise fra Telemarksgalleriet. Fottur på bilveg til Søsterhjemmet. Derifra på DNT-merket sti til Vindsås. Retur samme veg. Arrangementet kombineres med omvisning på Telemarksgalleriets Jubileumsutstilling for Den Norske Turistforening. Kunstutstillingen viser verk som skildrer den norske fjellheimen fra tidlig på 1800-tallet og til utpå 1900-tallet. Utstillingen er en storslått feiring av Den Norske Turistforening sitt jubileumsår 2018. «Det ligger i vår natur - DNT 150 år».

Oppmøte ved Telemarksgalleriet kl 10.00. Vi starter med turen til Vindsås. Turen er litt tung med 300 høydemeter som skal forseres. Vi tar oss imidlertid god tid underveis og tar en fortjent pause på toppen hvor byen, Heddalsvannet og åsene i øst og sør "bretter" seg ut under oss og i et flott panorama. Ta med mat og drikke.

Når vi kommer tilbake til Telemarksgalleriet ved 14.00 tida blir vi møtt av omvisere som tar oss med på en ny reise. Denne gang i kunstens verden! Inspirert av de som gikk foran oss i norsk natur. Både lokalt og ellers i landet. Etter endt omvisning kan det være tid for en kaffekopp og en vaffel før vi avslutter dagens tur- og kunstopplevelse!

For de som av ulike grunner ikke kan bli med til Vindsås men vil være med på omvisningen kan møte på Telemarksgalleriet  i god tid før kl 14.00

Vindsås og Telemarksgalleriet

Kontaktinformasjon: