På igjengrodde stier. DNT 150 år.

5. mai kl. 09:00 - 18:00
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnt, Telemark, Notodden, Uppigard, 150År, Tinnoset, Historisk, Bolkesjø, Nicolaysen
Notodden Turlag
Dette arrangementet er over!

NB! Ny dato: Søndag 5. mai

Buss fra bussterminalen til Bolkesjø kl. 09.00. Deretter orientering og vandring på gammel ferdaveg Bolkesjø-Vik langs Follsjå. Vi går i fotsporene til de første turistene, kunstnerne og vitenskapsmennene på veg mot det store turistmålet i Norge i perioden 1780 til 1850: Rjukanfossen og Gaustatoppen. Buss fra Vik til Gransherad. På siste etappe går vi igjen på gamle ferdavegen fra Gransherad over Nisi til Tinnoset. Buss tilbake til bussterminalen over Bolkesjø.

Tor Nicolaysen blit med på turen og orienterer underveis.

Olav Nisi og Tom Kaafjeld og orienterer på henholdsvis Nisi og Tinnoset.

Det blir bespisning, kulturelle - og historiske foredrag underveis.

Program: Start på Uppigard Bolkesjø Kl 10.00:

• Uppigard Bolkesjø – orientering ved Tor Nicolaysen
  • Vandring fra Uppigard Bolkesjø til Vik. Orientering underveis ved Tor Nicolaysen
  • Suppe serveres i det fri ved Follsjøen. (På ungdomshuset i Gransherad hvis regn)
  • Buss fra Vik til Gransherad
  • Vandring på gamle ferdaveg til Tinnoset. Orientering underveis ved Olav Nisi og Tor Nicolaysen
  • Slippen på Tinnoset. Verdensarven. Orientering ved Tom Kaafjeld
  • Retur busstransport til Notodden om Bolkesjø.

Pris: DNT-medlemmer kr. 300. Ikke medlemmer kr. 450. Betaling på bussen. VIPPS og kontant.

Bindende påmelding innen torsdag 2.mai til turlederne.

Turleder: Ottar Kaasa 971 22 481 eller Jon Ivar Finnekåsa 911 37 805

På igjengrodde stier. DNT 150 år.

NB! Ny dato: Søndag 5. mai Buss fra bussterminalen til Bolkesjø kl. 09.00. Deretter orientering og vandring på gammel ferdaveg Bolkesjø-Vik langs Follsjå. Vi går i fotsporene til de første ...

Kontaktinformasjon:

Turledere: