Årsmøte 2020 Notodden Turlag

Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen til årsmøte i Notodden Turlag!

Saksdokumentene finner du her.

Notodden Turlag har, som følge av den ekstraordinære koronasituasjonen, besluttet å ikke avholde årsmøtet i 2020 med fysisk oppmøte, men i stedet gjennomføre dette digitalt.

Årsmøtet gjennomføres derfor som et «digitalt årsmøte», ved bruk av Office 365, og Microsoft Teams som digital plattform.

Styret har besluttet at det skal gjennomføres et begrenset årsmøte, med kun gjenomgang av de aller mest presserende tingene; årsberetninger, valg, regnskap og budsjett. Vi vil invitere til et ekstraordinært årsmøte på et senere tidspunkt, hvor vi vil gjennomgå alle andre saker, da i håp om at det vil være mulig å gjennomføre det på normalt vis.

Det digitale årsmøtet finner sted 28. mai kl. 18:30.

Saksdokumentene finner du her.

Dersom du har spørsmål, kommentarer, endringsforslag, eller forslag til saker ut over de som fremgår av saksdokumentene, ber vi deg sende dette til styret på notodden@dnt.no.

Alle deltakere melde seg på via den store røde "Meld deg på!" knappen på denne siden. Alternativt kan du ringe oss eller sende oss en melding slik at vi manuelt kan melde deg på. Melder du deg ikke på, så vil du ikke kunne delta.

Når du melder deg på årsmøtet må du oppgi navn, fødselsdato og en e-postadresse. Det er svært viktig at du skriver e-postadressen din riktig, da du vil motta en e-post med invitasjon til møtet og en link du trykker på for å bli med på årsmøtet når det starter.

Årsmøtet er åpent for alle våre medlemmer, og det vil være mulig å melde seg på helt frem til årsmøtets oppstart.

Dersom du trenger teknisk hjelp, kontakt leder i IT og Markedsføring Thor Olav Sørensen på tlf. 90599774 eller e-post thor.olav.sorensen@dnt.no.

Dersom du har andre spørsmål, kontakt styreleder Silje Brokke på 93683833 eller på e-post silje.brokke@dnt.no.

Vi håper så mange som mulig ønsker å bli med på årsmøte i Notodden Turlag - husk å meld deg på!

Årsmøte 2020 Notodden Turlag

Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen til årsmøte i Notodden Turlag! Saksdokumentene finner du her. Notodden Turlag har, som følge av den ekstraordinære koronasituasjonen, besluttet å ikke avholde årsmøtet i ...

Kontaktinformasjon: