Høstmøte: Naturen som kraftkilde og medisin

Dette arrangementet er over!

Foredrag: Naturen som kraftkilde og medisin

Vi får besøk av psykologspesialist Turid Bolstad, som arbeider på NAV Arbeid og Helse. Vi ønsker å ha fokus på naturens innvirkning på vår psykiske helse. Turid arbeider med åpen dialog. Hun har også mange refleksjoner fra helsefremmende arbeid.

HVOR?

Kantinen på IDEA på Tuven. Adresse Merdevegen 8. Inngang fra plassen bak hovedbygget.

Veibeskrivelse i Google Maps: https://bit.ly/30EFhYU

NÅR?

20. oktober kl. 18:00.

Arrangementet er gratis og det blir enkel servering, en bildefremvisning av nylig aktivitet i tillegg til en mini-quiz. Det blir også utdeling av premier for fotokonkurransen til Notodden Turlag.

Vi håper så mange som mulig ønsker å komme!

Velkommen!

Høstmøte: Naturen som kraftkilde og medisin

Vi ønsker alle som en, store og små, medlem eller ikke medlem velkommen til Notodden Turlags høstmøte 2020! Foredrag: Naturen som kraftkilde og medisin Vi får besøk av psykologspesialist Turid ...

Kontaktinformasjon:

Turledere: