Mørkgonga

Fellestur

Dato
21. august kl. 09:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Mørkgonga
Arrangører
DNT ung voksen Notodden, Notodden Turlag
Turområde
Holleia, Vikerfjell og Vassfaret (se kart)
Dette arrangementet er over!

DNT ung voksen inviterer til dagstur til Mørkgonga lørdag 21. august. PÅMELDINGSFRIST 19.08

Mørkgonga er Krokskogens mest spektakulære plass, og fra Gyrighaugen har du utsikt til "hele verden", ihvertfall nesten. Det er veldig populert å ta bildet ved juvet, å ønsker du et bra instamoment er dette turen du skal være med på!

Turen opp gradert til middels og tur/retur ca. 4,9 km. Vi følger merkede stier, se https://ut.no/turforslag/114357418/tur-til-mrkgonga-og-gyrihaugen 

Vi bestiller en minibuss og kjører sammen fra Tursenteres på Notodden. Det er mulig å parkere selv, men det er dårlig parkering ved mørkgonga. Vi skal også prøve å bestille bord på enten Sundvollen eller Gledeshuset på Hønefoss.  

 

Oppmøte/avgang:  Tursenterert kl. 09. Det er parkeringsmuligeter ved Tursenteret. Adressen til tursenteret er Heddalsvegen 34. Minbussen går kl. 09 så kom gjerne litt før. 

Oppmøte Mørkgonga:  ca. kl. 11 og vi begynner å gå så fort alle er klare

Minibuss til Kleivstua: Det er dårlig med parkering ved Mørkgonga og vi vil ha kontakt med bussjøfør gjennom dagen for å avtale nærmere hentetidspunkt. Planen er å være ferdig med turen innen kl. 15:00

Middag Sundvollen/Gledeshuset kl. 17. Minibussen kan stoppe på et egnet badested på veien til middagen, slik at vi får bada og skifta. 

Hjemreise kl. 19 og adkomst Notodden ca. kl 21:00

Bekledning: Tursko eller gode joggesko. Ellers blir det etter været. Husk badetøy og skift til middagen. 

Turen er egnet for alle som vil være med og som er i middels god form. 

 

Pris kr. 300 pr. deltager som tar minibuss. Kjører du selv legger du inn rabattkoden egenbil ved påmelding.  Middag betaler deltager selv. 

 

På grunn av bestilling av mat, minibuss og generell korona situasjon må vi vite antall deltagere en uke før turen. Påmeldingsfristen er derfor satt til 14. august.

Blir det få påmeldte blir turen utsatt/avlyst. 

- DNT ung voksen Notodden

Mørkgonga

DNT ung voksen inviterer til dagstur til Mørkgonga lørdag 21. august. PÅMELDINGSFRIST 19.08 Mørkgonga er Krokskogens mest spektakulære plass, og fra Gyrighaugen har du utsikt til "hele verden", ihvertfall nesten. ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Mia Bredine Endresen