Årsmøte i Notodden Turlag

Dette arrangementet er over!

Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen til digitalt årsmøte i Notodden Turlag! 😃

Saksdokumentene finner du herhttps://bit.ly/2PfOu6P

Årsmøtet finner sted 23. mars kl. 18:00 på Microsoft Teams. Vi har valgt å åpne opp for at noen få personer kan sitte på Tursenteret sammen med en representant fra styret. Her er det bare noen veldig få ledige plasser, så her gjelder førstemann til mølla! Oppgi om du blir med via Teams eller om du ønsker å delta via Tursenteret når du melder deg på.

Påmelding og oppkobling til møtet:

Klikk på den røde "Meld deg på!" knappen på denne siden og følg veiledningen for å melde deg på, du får ikke deltatt om du ikke melder deg på. 

I forkant av årsmøtet mottar du på e-post med en møteinvitasjon med en lenke du kan benytte for å koble deg opp på møtet på Teams.

Dersom du sliter med å koble deg på, at møteinvitasjonen blir borte eller noe lignende kan du benytte denne lenken for å koble deg på: https://bit.ly/3r6u4KI

Last ned og installer Microsoft Teams her:

Windows eller Mac: https://bit.ly/3vF6jND

iPhone: https://apple.co/2OW964h

Android: https://bit.ly/3cQh5rM

Det er også mulig å bruke Teams direkte i nettleseren uten å installere noe, men du vil få en mye bedre opplevelse dersom du installerer appen på din valgte plattform.

Dersom du har spørsmål om påmelding eller den tekniske biten rundt installasjon og oppkobling til møtet kan du kontakte leder for IT og Markedsføring Thor Olav Sørensen på tlf. 90599774 eller på e-post thor.olav.sorensen@dnt.no.

For alle andre henvendelser kan du kontakte styreleder Silje Brokke på tlf. 93683833 eller på e-post silje.brokke@dnt.no.

Vi gleder oss til årsmøte og vi håper så mange som mulig ønsker å være med! 😊

 

Årsmøte i Notodden Turlag

Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen til digitalt årsmøte i Notodden Turlag! 😃 Saksdokumentene finner du her: https://bit.ly/2PfOu6P Årsmøtet finner sted 23. mars kl. 18:00 på Microsoft Teams. Vi har valgt å ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Nina Sleperud
  • Silje Brokke
  • Mari Beitnes
  • Fred-Ronny Johannessen
  • Thor Olav Sørensen
  • Torstein Nordli
  • Marit Syftestad
  • Aud Hegna Finnekåsa