Åpning av regnbueløypa på Kåfjellåsen

Dette arrangementet er over!

Obs: Arrangementet ble utsatt fra 29. april til 10. juni. Dersom du var påmeldt til 29. april er du nødt til å melde deg på igjen på nytt til 10. april.

Notodden Turlag inviterer til åpning av verdens første regnbueløype - nemlig løypa til Kåfjellåsen!

Vi har jobbet med dette prosjektet en stund og har nå etter en utsettelse endelig gleden av å kunne invitere til åpningen av verdens første regnbueløype (eller regnbuesti, om du vil) - nemlig Kåfjellåsen!

Vi fikk beskjed mandag 7. juni kveld at DNTs generalsekretær Dag Terje Klarp Solvang og helse- og omsorgsminister Bent Høie heller ikke denne gang får anledning til å komme, grunnet de gjeldene koronarestriksjonene i henholdsvis Stavanger og Oslo som de er nødt til å følge.

Styret i Notodden Turlag tok en avstemning på om vi skulle utsette til høsten eller om vi skulle kjøre som planlagt uten de, og da falt beslutningen på sistnevnte.

Vi kjører derfor på med åpning torsdag 10. juni uten Dag Terje og Bent. Vi prøver å få til en løsning hvor de kan komme med en hilsen på høyttaler, via en telefonsamtale.

Regnbueløypa skal være et symbol for mangfold og inkludering. Et symbol for at vi i naturen alle er velkommen, uansett hvem du er, hvordan du ser ut og hvor du kommer fra. Uansett hvilken legning du har, hvilken religion du tilhører og om du er ung eller gammel - supersprek eller sofagris - for å nevne noe. Naturen tar oss alle imot med åpne armer, her er du velkommen akkurat som du er. Dette syns vi er verdt å feire!

Turskiltene fra både Bjørkemoen og Lisleherad opp mot toppen får et spesialdesign med regnbueprofilering. Turkassa på toppen, som blir vår 20. turkasse, får også flott regnbue-profilering.

Alle som deltar, får en liten goodiebag med noe spennende oppi ved innsjekk på Bjørkemoen.

Hold derfor av kvelden 10. juni!

Husk å melde deg på: På grunn av korona-situasjonen er vi nødt til å ha digital påmelding, og per i dag er det maks 200 deltakere på utendørs arrangement - det er derfor førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

Tidsplan:

18:00-19:30

Oppmøte og innsjekk på Bjørkemoen fra 18:00-19:30, vi oppfordrer til å komme tidlig for å unngå kødannelse.

20:00-21:00

Arrangementet på toppen starter ca. 20:00, styreleder ønsker velkommen, hilsen fra Dag Terje Klarp Solvang og Bent Høie, innlegg fra spesielt inviterte, kulturelt innslag med Vilde Westeng og Tone Anne Tveiten fra Gransherad Spel og Dansarlag, historisk innlegg fra Trond Aasland.

21:00

Arrangementet avsluttes ca. 21:00, styreleder ønsker alle vel hjem.

Her finner du noen nyhetsartikler relatert til åpning av regnbueløypa:

Telen 11.04.21: Storfint besøk skal åpne landets første regnbueløype (telen.no)

Telen 21.04.21: Regnbueløypa: – Brua ble litt skeiv, men det gjør vel egentlig ingenting (telen.no)

Telen 28.04.21: Åpningen av Regnbueløypa utsettes på grunn av pandemien (telen.no)

Dersom du har spørsmål om arrangementet, påmelding, tidsplan, korona eller lignende kan du kontakte enten Thor Olav Sørensen på telefon 90599774 eller Silje Brokke på telefon 93683833, sende oss en e-post på notodden@dnt.no eller sende oss en melding på Facebook.

Vi gleder oss veldig til å feire regnbueløypa denne kvelden med dere! 😊

Åpning av regnbueløypa på Kåfjellåsen

Obs: Arrangementet ble utsatt fra 29. april til 10. juni. Dersom du var påmeldt til 29. april er du nødt til å melde deg på igjen på nytt til 10. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Mari Beitnes
  • Silje Brokke
  • Nina Sleperud
  • Fred-Ronny Johannessen
  • Aud Hegna Finnekåsa
  • Thor Olav Sørensen