Hodelykttur til Vindsås med julegrantenning

Fellestur

Dato
1. desember kl. 18:45
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Arrangør
Notodden Turlag
Dette arrangementet er over!

Everket i samarbeid med Notodden Turlag inviterer til hodelykttur til Vindsås med julegrantenning 1. desember - ta med deg venner og familie og bli med på en hyggelig kveld!

Vi møtes på Vindsås 1. desember kl. 18:45, daglig leder i Everket, Ingar Tollum Andersen ønsker velkommen og det vil serveres gløgg og pepperkaker fra kl. 18:45. Juletreet tennes kl. 19:00.

Husk å ta med deg egen kopp og kle deg etter vær og temperatur.

Dersom du har spørsmål om arrangementet, kan du kontakte enten Ingar Tollum Andersen i Everket på tlf. 91601495 eller Marit Syftestad i Notodden Turlag på tlf. 99256039.

UT-turforslag til og SjekkUT-turpost på Vindsås:

UT-turforslag til Vindsås: Notodden Turlag har publisert et turforslag til Vindsås på UT.no, dette turforslaget tar utgangspunkt fra toppen av Tinnesåsen boligfelt: Topptur til Vindsås fra Tinnesåsen (ut.no)

SjekkUT-turpost på Vindsås: Notodden Turlag har en SjekkUT-turpost ved utsiktspunktet på Vindsås - benytt gjerne anledningen til å registrere et SjekkUT-besøk på Vindsås med den nyoppdaterte UT-appen, som nå har innebygget SjekkUT-funksjonalitet: Vindsås (ut.no)

Vi håper du blir med!

Kontaktinformasjon:

  • Ingar Tollum Andersen
  • Tlf. 91601495

Turledere:

  • Nina Sleperud
  • Ingar Tollum Andersen
  • Thor Olav Sørensen
  • Marit Syftestad