Krig, Fred og Verdensarv

Anbefalt tur for jubileumsåret 2018 – Se flere
Dette arrangementet er over!

Søndag 2 september arrangerer Notodden Turlag i samarbeid med Tinn og Rjukan Turlag jubileumsmarsj fra Gaustablikk kl 10:00 til Gaustaråen over Gvæven til Gaustaråen.

På turen avduker vi en ny, rød og fin TURKASSE på grensa mellom kommunene Tinn og Hjardal. Ved Vinsjehytta blir turfølge hentet med buss og kjørt til Tuddal Høyfjellshotell med påfølgende foredrag 17:00: "Claus Helberg og Hauglandbrødrene i krig, fred og verdensarv"  Foredragsholdere er Tor Nicolaysen og Trond Aasland.

Bevertning

Avreise for vandredeltakere fra Bussterminalen på Notodden kl 08:30. Medlemmer kr 100,-. Ikke medlemmer kr 200,-. Deltakere fra Tinn/Rjukan møter ved Gaustablikk kl 09.50. Bespisning på Tuddal Høyfjellshotell inkludert i prisen. Hjemreise ca kl 20:30. Mat og drikke på fotturen medbringes av hver enkelt.

Det er også mulig å møte opp på Tuddal Høyfjellshotell til foredragene som starter kl 17:00. Pris 100/200 kroner for medlem/ikke medlem.

OBS: PÅMELDING INNEN 26. AUGUST!

Påmelding gjøres her på nett "Meld meg på" knappen, eller på tlf. 97122481 (Ottar) eller 91736175 (Mari).

Turledere: Mari Beitnes og Ottar Kaasa

Værforbehold angående turen.