Julemarkedet på Notodden Torv

Foto: Bjørn Tore Moen

Mellom kransekaker og gløgg var også vi på julemarkedet.

Dette er et fint arrangement for å treffe medlemmer, markedsføre turlaget vårt og kanskje få nye medlemmer. Turbo var med da vi stilte opp på torvet denne første lørdagen i desember. Turbo delte ut klemmer og kos til barn og voksne , ingen er for små eller store for å bli sett av Turbo. For den som ikke vet det er Turbo en blårev og maskoten til Barnas Turlag. Vi delte ut Turboplaster og Barnas Turlag buff, samt Barnas Turlag turprogram 2018.

Medlemsvervingen denne dagen hadde fokus på at en kan gi bort medlemskap i gave til noen en er glad i eller seg selv. Mange var innom standen vår og 13 voksne og 3 barn ble meldt inn denne dagen. Det vil si at vi nå er godt over 900 medlemmer når vi snart går inn i jubileumsåret til DNT - DNT 150 år.

Til de som ble medlem denne dagen ga vi med en nøkkel til turisthytta vår Himingsjå og til de godt over 500 andre hyttene til DNT. Gikk du glipp av dette tilbudet og vil melde deg inn eller gi bort et medlemskap, ta kontakt med oss så fikser vi det for deg.

Vi takker alle som var innom standen vår og hilser velkommen til våre nye medlemmer.

Bildet som vi var så heldige å få bruke på plakaten denne lørdagen er tatt av Bjørn Tore Moen, følg han gjerne på Instagram #btmoen.

Foto: Roger Heimdal

Skrevet av Roger Heimdal 3. desember 2017