Alle aktiviteter avlyst!

Foto: Nina Lamo

Alle turer, kurs, arrangementer, møter og andre aktiviteter avlyst på ubestemt tid.

Notodden Turlag må dessverre avlyse alle turer, kurs, arrangementer, møter og andre aktiviteter på ubestemt tid på grunn av COVID-19/koronavirus-situasjonen. Tursenteret vårt i Heddalsvegen 34 er også stengt inntil videre. Vi er utrolig lei for dette.

Vi oppfordrer dermed også folk til å ikke besøke Himingsjå på fjellet slik situasjonen er nå, og anbefaler heller å ta dagsturer alene i trygge nærområder. Dette for å forebygge smitte, og redusere muligheten for krevende redningsaksjoner som legger unødvendig beslag på viktig helsepersonell.

Vi stenger også ned vaffelsalg og aktiviteter på Himingsjå i tillegg til muligheten for å booke senger i nærmeste fremtid. De som allerede har booket seng i nærmeste fremtid, kan dra på hytteturen hvis de ønsker det.

Vi ønsker at du som besøkende gjør følgende:

  • Setter deg inn i gjeldende råd og retningslinjer fra FHI, inklusive områder med utbredt spredning. Hvis du har forkjølelsessymptomer, bør du utsette hytteturen for å unngå smittespredning.
  • Tar med deg såpe/Antibac.
  • Følger rådene som henger på hytta om håndhygiene.
  • Unngår å håndhilse på eventuelle andre hyttegjester.
  • Vasker godt etter deg med egnede vaskemidler som du finner på hytta.

Hvis du har spørsmål om koronaviruset i forbindelse med besøk på Himingsjå eller deltakelse på våre DNT-turer, kan du kontakte oss på notodden@dnt.no.

Hold deg oppdatert på Folkehelseinstituttets nettside om Koronaviruset.

Vi vil også minne om at naturen fortsatt er døgnåpen, og der er det god plass. Hva med å gå ut på tur på egenhånd? I nærmiljøet kan du lete etter vårtegn, kjenne at sola varmer og puste inn frisk luft. Våren er i anmarsj! I fjellet vil du nok se at vinteren er der for fullt. God tur på egenhånd!

Varm hilsen fra styret i Notodden Turlag.