Bli med på ekstraordinært årsmøte!

Årsmøte 2019.
Årsmøte 2019. Foto: Thor Olav Sørensen

Vi inviterer til ekstraordinært årsmøte - bruk muligheten til å påvirke!

Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen til ekstraordinært årsmøte i Notodden Turlag!

Det ekstraordinære årsmøtet finner sted 18. november kl. 18:30 i kantinen til IDEA på Tuven.

Gateadresse: Merdevegen 8. Inngang fra plassen bak hovedbygget.

Veibeskrivelse i Google Maps: https://bit.ly/30EFhYU

Det er også mulig å delta digitalt

På grunn av smittevernhensyn har vi åpnet opp for at det også er mulig å delta digitalt via Microsoft Teams. Oppgi at du ønsker å delta digitalt når du melder deg på årsmøtet.

Info rundt Teams:

• Dersom du har meldt deg på for å delta digitalt via Microsoft Teams vil du i god tid før årsmøtet begynner få en egen invitasjon via e-post på dette.
  • Vi anbefaler at du laster ned og logger inn på Microsoft Teams i god tid før årsmøtet begynner slik at du er klar.
  • Sørg for at du benytter den samme e-postadressen du oppgir ved påmelding som den du logger inn på Teams med.

Last ned Microsoft Teams her: https://bit.ly/2IAgZti

Alle deltakere må melde seg på via den store røde "Meld deg på!" knappen på denne siden. Dersom du har utfordringer med påmelding, kan du evt. melde deg på ved å sende en e-post med navn, e-post, telefonnummer og fødselsdato til notodden@dnt.no eller ringe/SMS til 90599774. Husk også å oppgi om du ønsker å delta ved oppmøte eller digitalt.

Årsmøtet er åpent for alle våre medlemmer, og det vil være mulig å melde seg på helt frem til årsmøtets oppstart.

Det blir enkel bevertning med kaffe og twist. Vi sitter i et lokale hvor det er enkelt å holde god avstand fra hverandre. Vi oppdaterer oss hele tiden på covid-19 situasjonen, og følger alle smitteverninstrukser.

Dersom du har spørsmål, kan du sende en e-post til notodden@dnt.no eller ringe/SMS til 90599774.

Vi håper så mange som mulig ønsker å bli med på ekstraordinært årsmøte i Notodden Turlag - husk å meld deg på!

Høst
Høst Foto: Marius Dalseg Sætre