Fakkelturen blir fotokonkurranse

Silje Brokke inviterer til å delta på #DNTlysiMørket21
Silje Brokke inviterer til å delta på #DNTlysiMørket21 Foto: Thor Olav Sørensen

Årets fakkeltur må dessverre avlyses på grunn av korona. Som et alternativ inviterer vi alle til å publisere bilder fra kveldsturene sine fredag, lørdag og søndag med #DNTLysiMørket21 for å være med i trekningen av fire gavekort

Gå en tur i mørket med hodelykt, og gjerne fakkel også. Vi trenger alle litt lys i mørket på denne tiden. Dette er en fin anledning til å gjøre noe sammen med familie og venner, som også er trygt med tanke på korona. 

Hvis du ikke har Instagram, eller du ikke ønsker å publisere et bilde fra turen din med hashtag #DNTLysimørket21, finnes det en mulighet til for å bli med i trekningen av gavekortene.

Ta turen til et av SjekkUT-turmålene våre mellom klokken 17:00 og midnatt fredag, lørdag eller søndag, og registrer besøket ditt i appen SjekkUT mens du er der.

Det er 2. stk. 500,- kroners gavekort og 2 stk. 250,- kroners gavekort, som kan benyttes på Tursenteret i Heddalsvegen 34, på overnatting på DNT-hytta vår Himingsjå eller på kostnadsbelagte turer, kurs og andre aktiviteter i Notodden Turlag.

Det er spesielt fint å være ute i mørket på vinteren med levende lys og vi oppfordrer også alle til å finne alternative turer så ikke alle ender opp på Tinnemyra.

Det kan være på en topp, inne i skogen, eller kanskje bare nederst i hagen. Det spiller ingen rolle hvor kort eller lang turen er, så lenge man er utendørs.

Det er veldig trist at vi ikke kan arrangere den årlige fakkelturen vår på Tinnemyra på grunn av koronasituasjonen. Fakkelturen er en av våre absolutt mest populære aktiviteter og skulle egentlig være arrangert torsdag 21. januar. Vi satser heller på et veldig sterkt 2022-comeback!

Vi gleder oss veldig til å se alle de fine turbildene deres, og vi ønsker alle en flott kveld ute i naturen!

Tekst: Silje Brokke