Åpning av regnbueløypa utsatt

Flott utsikt fra Kåfjellåsen!
Flott utsikt fra Kåfjellåsen! Foto: Thor Olav Sørensen

Åpningen av regnbueløypa på Kåfjellåsen er utsatt til 10. juni grunnet covid-19

Åpning utsatt

Vi må dessverre meddele at åpningen av regnbueløypa på Kåfjellåsen blir utsatt til 10. juni.

Årsaken til utsettelsen er at de gjeldende, nasjonale korona-reglene forhindrer generalsekretær i DNT Dag Terje Klarp Solvang og helse og omsorgsminister Bent Høie fra å komme for å åpne regnbueløypa.

Vi i Notodden Turlag syns dette er veldig trist, men sikkerheten og smittevern kommer først.

Vi føler samtidig at disse to er en så viktig del av arrangementet at vi derfor har valgt å utsette åpningen til 10. juni, i håp om å kunne gjennomføre slik vi ønsker, selv om dette innebærer at vi alle må vente enda litt lenger før vi kan feire verdens første regnbueløype!

Hold av datoen - 10. juni!

Vi inviterer derfor alle til å bli med på åpningen av regnbueløypa 10. juni, og håper så mange som mulig ønsker å være med på denne store begivenheten.

Husk å melde deg på! 😊

Alle påmeldt 29. april må melde seg på ny dato 10. juni

Dersom du var påmeldt opprinnelig åpningsdato 29. april må vi be deg om å melde deg på igjen på nytt på den nye åpningsdatoen 10. juni. Vi beklager om dette oppleves tungvint, men vi er helt avhengig av å ha en korrekt, oppdatert deltakerliste.

Alle påmeldte deltakere får tilsendt SMS og e-post med informasjon om utsettelsen og ny dato 10. juni,

Trykk på knappen over for å se arrangementet på Facebook. Del gjerne Facebook-arrangementet videre med venner og familie og inviter alle du tror kunne tenke seg å delta 😊