Nå får Himingsjå eget anneks for hund og hundeeiere

Foto: Thor Olav Sørensen

Torsdag 26. august inviterte vi elever og lærer til bli-kjent dag på Himingsjå

Vi i Notodden Turlag er så glad for at Rjukan Videregående Skole sa ja til å bidra med å bygge anneks på Himingsjå. Det er stor etterspørsel etter å kunne ha med hund på DNT-hytter, og når annekset vårt står ferdig kan vi etterkomme dette ønsket.

Torsdag 26. august inviterte elever og lærer til bli-kjent dag på Himingsjå. Vi hadde en fin dag. Elevene fikk informasjon om DNT og Notodden Turlag. Per Langedok som var byggeleder da vi bygde hytta hadde omvisning og undervisning med elevene. Erfaringer, byggeskikk og HMS var i fokus. Aud, Hilde og Solbjørg stilte med tacosuppe og vafler til dessert. Elevene koste seg og fikk også tid til litt hyttekos med kortspill og litt gitarspill. Vi avtalte at vi må få til en skikkelig hyttetur når annekset skal monteres.

Dette er et spennende og viktig prosjekt for oss og vi gleder oss til å samarbeide med disse 8 fine ungdommene. Det er ekstra gøy at vi kan samarbeide om å holde byggetradisjoner i hevd. At det også nå kommer jenter inn i byggfaget er også et poeng.

Roy Ausland (lærer Rjukan vgs.), Ella Zcimarzceck, Jon Skårberg, Thor Erik Tråserud, Sindre Bakken Kittilsen, Adrian Pedersen Steigdal, Jon Sveinung Bøe Finnekåsa, Oliver Ofstad Lilleland og Adrian Svendsen - velkommen på laget!

Tekst: Aud Hegna Finnekåsa

Se flere bilder her: