Turboturer 2021 premier er klare!

Morakniv Scout 39 Safe småspeiderkniv er premien for å ha deltatt på Barnas Turlags Turboturer 2021. Foto: Thor Olav Sørensen

Nå kan premien for å ha deltatt på Barnas Turlags Turboturer 2021 hentes på Tursenteret

Premien for barn 0-12 år som har deltatt på Turboturer 2021 har en verdi på hele 319,- kroner.

Endelig er premiene for Turboturer 2021 klare!

Premien for barn 0-12 år som har deltatt på Turboturer 2021 er en småspeiderkniv til en verdi av hele 319,- kroner. Spesifikt heter modellen Morakniv Scout 39 Safe, og fås i en rekke farger. Her gjelder førstemann til mølla-prinsippet, da vi har begrenset mengde av hver farge. Du kan lese mer om produktet her: Småspeiderkniv Morakniv Scout 39 Safe Blue - DNTbutikken

Premiene kan hentes på Tursenteret til Notodden Turlag på Notodden, i Heddalsvegen 34.

For å få gratis premie må barnet være DNT-medlem, alternativt kan man betale 200,- kroner for å få premie - men husk at det er rimeligere å bli DNT-medlem, da det kun koster 140,- for barn 0-12 år.

Det er også viktig at du har sendt inn registreringsskjema innen fristene, som var 20. oktober for Turboturer 2021 Hjartdal og 20. november for Turboturer 2021 Notodden. Det gjelder også om du brukte SjekkUT for å registrere besøk.

Du kan lese mer om Turboturer, regler og registreringsskjema ved å klikke på knappen nedenfor.

Vi jobber med å få i gang Turboturer 2022 så raskt som mulig - følg med på våre nettsider og sosiale medier for info.

Godt nytt turår!