Vi har lansert nye nettsider!

Natt til tirsdag 23. februar 2016 ble de gamle og rotete nettsidene våre byttet ut med splitter nye og moderne nettsider.

Notodden Turlag har nå endelig oppgradert sine nettsider. Nå bruker vi den nyeste web-plattformen til Den Norske Turistforening (DNT), og du vil legge merke til at våre nettsider nå har det samme grunndesignet og funksjonaliteten som de andre lokale turistforeningene og turlagene som ligger under DNT.

En av de største tekniske fordelene med de nye nettsidene våre er at de er har et såkalt responsivt design, som i praksis betyr at nettsidene og innholdet tilpasser seg skjermen de vises på. Dette er jo svært viktig i dag hvor vi surfer på nettet på alt fra svære TV-er til PC-er, nettbrett og telefoner i alle størrelser. De nye nettsidene er også 100% touch-vennlig, noe som er minst like viktig som responsivt design i en verden bestående av smarttelefoner, nettbrett og flere og flere touch-vennlige bærbare PC-er – for ikke å snakke om den relativt nye hybrid-kategorien av PC-er som kan fungere både som en tradisjonell bærbar PC og som et nettbrett.

De nye nettsidene våre har også et helt nytt nyheter-system, som gjør det super-enkelt for oss å dele ulike nyheter og oppdateringer her på nettsiden og på sosiale medier.

I turer og aktiviteter-systemet får du opp alle planlagte turer, aktiviteter, kurs og dugnadsarbeid.

Den største nyheten som har mest praktisk nytte er kanskje også den som er mest uferdig, nemlig det nye turer og aktiviteter-systemet. Dette er et system vi bruker for å legge ut planlagte turer, aktiviteter, kurs og dugnadsarbeid, men det er såpass nytt at DNT anser det fremdeles som å være i «beta» - noe som betyr at det enda ikke er helt ferdigutviklet. Her er det mye potensiale, og det blir forbedret og lagt til nye funksjoner kontinuerlig.

Den nye forsiden vår.
Reportasje i Telen om de nye nettsidene våre.

De nye nettsidene ser ut og fungerer veldig annerledes enn de gamle nettsidene våre, men de er også veldig oversiktlige og enkle å bruke. Hvis du har besøkt nettsidene til DNT eller andre lokale turistforeninger (som ligger under DNT) i det siste så er du kanskje allerede kjent med hvordan de nye nettsidene fungerer.

Vi har per i dag fremdeles en jobb å gjøre med å få på plass alt av info rundt alle planlagte turer, aktiviteter og kurs, men vi håper dere kan være litt tålmodige med oss. Det vil på nettsidene bli lagt til nye funksjoner og forbedringer kontinuerlig.

Vi vil gjerne at dere utforsker de nye nettsidene våre og tar gladelig imot tilbakemeldinger – om dere opplever problemer med nettsidene, om det er ting dere skulle ønske fungerte annerledes eller om dere ønsker noen spesifikke funksjoner som ikke eksisterer i dag. For å sende tilbakemelding om nettsidene kan du ta kontakt på e-post t.o.s@outlook.com.

Skrevet av Thor Olav Sørensen 25. februar 2016