Kjentmannsmerkeheftet 2016-2017 ute nå!

Nå er endelig det splitter nye Kjentmannsmerkeheftet tilgjengelig!

Det har vært en enorm etterspørsel etter flere kjentmannsmerketurer i lange tider, og du kan nå endelig starte på'n igjen på vei mot et nytt Kjentmannsmerke! Kjentmannsmerkeheftet 2016-2017 er nå publisert og er tilgjengelig både i diverse forretninger og lokaler i tillegg til at det naturligvis ligger ute i PDF-format på nettsidene våre, hvor du også kan lese mer om selve Kjentmannsmerke-konseptet og laste ned Kjentmannsmerkehefter for tidligere år.

Nå er det også slik at ikke alle klippetengene er på plass enda, men de som mangler vil bli hengt ut fortløpende. Hittil har vi fått plassert ut klippetenger på de 9 første turene, i tillegg til tur nr. 12 (Helgenotra) og nr. 13. (Skåråfjell). Klippetang til tur nr. 14 (Bryggefjell) vil bli hengt ut på fellesturen 8. mai - så sant vær og føre er greit. Allerede førstkommende torsdag 28. april, blir det fellestur til Breidal ved Tinnoset, som er kjentmannstur nr. 3 i det nye heftet. Her vil det som bonus også bli en omvisning på Ammonia før rusleturen opp til Breidal.

Kjentmannsmerkeheftet 2016-2017 finner du som sagt på nettsidene våre og på Turlagskontoret, i tillegg til Sport1, Servicetorget, Jakt og Fjellsport, Saulandstunet og Gransherad Handelslag.

Vi vil oppdatere denne artikkelen etter hvert som de 3 resterende klippetengene blir plassert ut, så følg derfor med på Facebook-siden vår og her på nettsidene våre for oppdatert info.