Tomt for Kjentmannsmerkehefter!

På under tre uker er 2 500 Kjentmannsmerkehefter revet bort!

Kjentmannsmerkekomiteen mente de tok hardt i da de trykte opp 2 500 Kjentmannsmerkehefter for sesongen 2016-2017. Nå viser det seg at så godt som hele opplaget er revet bort. Det vitner om svært stor interesse hos befolkningen i Notodden og Hjartdal. Dette er selvfølgelig Kjentmannsmerkekomiteen og Notodden Turlag svært glade for. Nå må vi imidlertid trykke opp ett nytt opplag, så dere som venter på hefter får smøre dere med litt tålmodighet. I løpet av noen dager får vi 2000 nye eksemplarer og regner med at dette holder. Heftene blir lagt ut på de faste stedene; Turlagskontoret, Sport1, Servicetorget, Jakt og Fjellsport, Andersen Sko, Bok og Blueshuset, Høgskolen, Kommunehuset og Meny-butikken i Sauland og Handelslaget i Gransherad.

Tekst: Ottar Kaasa