Premiering 5 turer med Turbo

Foto: Roger Heimdal

For første gang arrangerte vi i år 5 turer med Turbo, etter et konseptet fra Troms Turlag. Vår maskot Turbo la ut 11 turkoder rundt om i kommunen vår og vi hørte tidlig at det var flere ivrige barn ute på jakt etter kodene. 5 koder kvalifiserte til premie og fant en 10 koder ble en Super-Turbo.

42 barn sendte inn skjema og til sammen var det gått 333 turer og om en tar med De voksne som var med på tur bidro dette til rundt 500 turer i år. 23 barn fant 10 koder og 19 barn hadde 5 eller flere turer registrert.

Onsdag 7. desember var det premieutdeling i Bok- og blueshuset. Turbo hilste velkommen fornøyde barn og stolte foreldre. Vi kosa oss med pizza mens Norske Menn i Hus og Hytte skapte god stemning med sine gode sanger. Deretter var overrekkelse av diplomer og premien var pølsepinner, buff og de som ble Super-Turbo ble belønnet med en Barnas Turlag lue.

Vi vil takke alle som deltok på årets 5 turer med Turbo og håper det er flere som som vil bli med på Turbokodejakt i 2017, da vil det i tillegg være Turbokoder å finne i Hjartdal kommune.

Skrevet av Thor Olav Sørensen 9. desember 2016