Barnas turlag på kino

160 barn klare for film!
160 barn klare for film! Foto: Thor Olav Sørensen

250 møtte opp til den nye Karsten og Petra-filmen og natursti

Kino er ikke hovedaktiviteten til Barnas Turlag, men når det endelig kom en skikkelig turfilm var veldig gøy for oss i Barnas Turlag Hjartdal og Notodden og endelig invitere til gratis kinoforestilling av "Karsten og Petra ut på tur".

Etter at alle kinobillettene var delt ut ble det en tur ut i sola rundt Bok- og Blueshuset på natursti og her var det blant annet spørsmål om fjellvettregler, vindstyrke og kart. Vår populære maskot Turbo fikk mange koser og klemmer, noen få var litt skeptiske til denne blå saken og holdt seg litt på avstand.

160 små og store syntes at den nye Karsten og Petra-filmen var kjempebra mange var enige med Karsten og Petra om at den aller viktigste fjellvettregelen er å HA DET GØY PÅ TUR.

250 ville være med oss på kino, og selv om ikke alle fikk billetter ble stort sett alle med på naturstien likevel. Filmen går fortsatt på kino og vi oppfordrer alle som har barn om å ta de med å se denne filmen.

Vi takker alle som møtte opp og delte denne dagen med oss og ekstra gøy er det å si "VELKOMMEN TIL OSS" til de 40 nye medlemmene vi fikk denne dagen.

Tekst: Roger Heimdal

Gøy med natursti!
Gøy med natursti! Foto: Thor Olav Sørensen
Nihal Ali Bek er veldig glad i Turbo og syntes det var kjempegøy å få hilse på ham. Foto: Thor Olav Sørensen
Nye Barnas Turlag medlemmer.
Nye Barnas Turlag medlemmer. Foto: Thor Olav Sørensen