Samarbeidsavtale med Jakt og Fjellsport Notodden

F.v.: Ottar Kaasa, Øyvind Beitnes Tørre og Thor Olav Sørensen.
F.v.: Ottar Kaasa, Øyvind Beitnes Tørre og Thor Olav Sørensen. Foto: Ottar Kaasa

Samarbeidsavtale med Jakt og Fjellsport Notodden gir flere medlemsfordeler

Notodden Turlag har nylig inngått en samarbeidsavtale med Jakt og Fjellsport Notodden.

Samarbeidsavtalen gir alle medlemmer av Notodden Turlag gode, faste rabatter i butiken til Jakt og Fjellsport akt i Storgata 29.

Rabatten gies på sko (inkl. fjellsko og støvler), fiskeutstyr og all bekledning. Det er fastsatt 20% rabatt.

Jakt og Fjellsport tilbyr merkevarer som Norrøna, Arc'Teryx, Fjällräven, Aclima ull, Mountain Equipment, Härkila med mange flere.

Vi håper mange får glede av dette tilbudet når de skal handle inn nytt utstyr eller er ute etter en gave. Her er det mye å spare på fantastiske kvalitetsprodukter.

På nåværende tidspunkt får man rabatt kun i den fysiske butikken - ikke i nettbutikk, men vi jobber med å få på plass en løsning hvor medlemmer også kan benytte rabatten i nettbutikken til Jakt og Fjellsport.