Mange nye medlemmer på Kom Deg Ut dagen

Kom-deg-ut dagen var en suksess med 260 små og store deltakere

Høstens ”Kom Deg Ut – Finn frem”- dag på Tinnemyra ble en suksess med 260 små og store deltakere. Som tidligere år samarbeidet vi om arrangementet med Notodden Orienteringslag og HjartdalBanken.

Natursti og O-bingo var aktivitetene, og på stranda hadde damene fra HjartdalBanken tent grillen og serverte pølser, saft og kaffe. I tillegg var det skattejakt og slakk line en kunne delta på. Alle som deltok på natursti fikk premie da det kom i til stranda og kunne i år velge mellom refleks eller en turkopp. Turbo og bankens Glagris var det populært å hilse på og bli tatt bilde sammen med.

Startskuddet for Norges største turdag gikk i september 2006. I år var det dermed duket for 10-årsjubileum og den 21. utedagen i rekken, med rekordmange 156 arrangementer rundt om i landet.

På KDU dagen var det en vervekampanje med gratis medlemskap ut året for alle nye medlemmer, samt t-skjorte eller en Turbobamse til nye medlemmer i Barnas Turlag Notodden. 41 barn ble meldt inn i Barnas Turlag Notodden denne dagen - vi gleder oss til å få mange med på våre kommende turer.

Skrevet av Thor Olav Sørensen 8. september 2016