Vafler på Himingsjå!

Foto: Thor Olav Sørensen

Søndag 2. februar kan du kjøpe vafler og varm drikke på Himingsjå!

Endelig er det her!

Søndag 2. februar er den første dagen av mange i vinter hvor det er mulig å få kjøpt vafler og varm drikke på Himingsjå. Vi har satt opp vaffelvakter hver søndag i februar og mars, i tillegg til lørdag 22. februar i vinterferien. 

Det vil være salg av vafler og varm drikke mellom kl. 11.00-15.00. 

Vaffelvaktene er frivillige som stiller opp for å selge vafler og varm drikke disse søndagene i vinter.

Ta deg en tur da vel? :)

Foto: Thor Olav Sørensen

Omkranset av Himingen (1066), Slettefjell (1180) og Rognlifjell (961) ligger Himingsjå på en liten høyde i søreden av Pråmtjønn. Hytta ligger ca. 715 meter over havet, ikke langt fra Gavlesjå i sør-vest. Dette er en hytte vi er svært stolte av og veldig glade i. Det er ganske stor hytte med sine 50 sengeplasser og ble designet slik at den er perfekt for store grupper som skoleklasser, barnehager, idrettslag og andre lag og foreninger. Hytta sine 150 m² er fordelt på fem soverom, en stor hems, felles stue, kjøkken, vaskerom og bod. De totale 50 sengeplassene består av 27 faste senger mens resten er fordelt på madrasser. Himingsjå er en ubetjent DNT-hytte, og er låst med DNT-nøkkelen.

Himingsjå er en ubetjent turisthytte, og er låst med DNT-nøkkelen. Du kan selv booke hytta på forhånd for å sikre deg en seng når du skal på tur. Det er skiltet og merket sommersti og vinterløype inn til hytta fra parkeringen på Myregvarv, slik at den ikke er vanskelig å finne. Hytta er et flott utgangspunkt for å bli kjent med Lifjell for barn og unge – så vel som for voksne. Dagsturer fra Bø og Seljord vil være overkommelig også for barnefamilier. I tillegg vil store deler av Lifjell være mulig å nå på dagstur med retur til turisthytta samme dag.

Vi håper både privatpersoner, skoleklasser, barnehager og andre lag blir like glad i Himingsjå som vi er. Du kan lese alt om Himingsjå, booking og andre ting på notodden.dnt.no/hytter

Foto: Thor Olav Sørensen
Foto: Thor Olav Sørensen
Foto: Thor Olav Sørensen
Foto: Thor Olav Sørensen
Foto: Bjørn Tore Moen
Foto: Thor Olav Sørensen