Barnas Turlag

Turbo er Barnas Turlag sin superpopulære maskot!
Turbo er Barnas Turlag sin superpopulære maskot! Foto: Thor Olav Sørensen

Barnas Turlag er et tilbud til barnefamilier med barn 0-12 år. Gjennom gode naturopplevelser, det enkle friluftsliv og spennende aktiviteter vil vi tilrettelegge for et langt, sunt og godt friluftsliv for barna. Notodden Turlag har to Barnas Turlag; ett i Notodden og ett i Hjartdal.

Bli familiemedlem - en pris og en faktura for hele familien

Er dere flere enn tre i familien? Da kan det lønne seg, praktisk og økonomisk, med familiemedlemskap.

Veiledende pris for 2021 er kr 1325,- for hele familien

Turboturer 2021

Turbo er stadig ute på tur og sammen med Barnas Turlag Notodden og Barnas Turlag Hjartdal inviterer han til Turboturer! Klarer du å ta alle 10 turpostene blir du Super-Turbo og får en ekstra premie!

Kul Tur - turapp for barn

Med turappen KulTur ønsker DNT å inspirere barn mellom 4 og 12 år til morsomme ting å finne på ute i naturen. Kul Tur-appen har seks ulike brett med til sammen 90 forslag til aktiviteter ute i naturen. Tre av brettene passer om vinteren, og tre om våren, sommeren og høsten. De seks brettene har ulik vanskelighetsgrad, og alle gir poeng hvis du gjennomfører dem mens du er på tur. Når du har vært mye ute og samlet mange nok poeng, kan du bestille en premie.

Barn bor gratis

Medlemmer i Barnas Turlag bor gratis på alle DNTs selvbetjente og ubetjente hytter over hele landet, og får rabatt på de betjente hyttene.

På tur med barn?

Vi deler våre beste tips for hvordan du kan gjøre turen med barna til en god opplevelse. Her finner du også forslag til flotte fjellturer som passer for barn.

KOMMENDE TURER OG ARRANGEMENTER I BARNAS TURLAG:

SISTE NYHETER OM BARNAS TURLAG:

SISTE TURREPORTASJER FRA BARNAS TURLAG: