Barnas Turlag

Foto: Kjell Helle-Olsen
Det er gøy å komme ut i skog og mark, treffe lemen på fjellet, utforske vann, sjø med dyreliv og få sand mellom tærne. Ingenting smaker bedre enn selvplukkede, nyrørte bær på brødskiva eller pannekaka! Hva med å oppleve spenningen med å være på tur i mørket eller å krype ned i soveposen i en lavvo eller en hytte etter en innholdsrik dag?

Bli med på tur! 

Ta gjerne med besteforeldre, tanter og onkler, eller nabobarna. Vi arrangerer turer med ulikt innhold og varighet, sjekk programmet og finn en tur som passer for dere.

Barnas Turlag er turistforeningens tilbud til barn fra 0 til 12 år og deres familier. Vi ønsker å få deg med på turer og arrangementer for å vise mangfoldet i det å bruke naturen. Det er ikke alltid nødvendig å gå så langt, noen ganger finnes de mest spennende opplevelsene i vårt nærmiljø.  

Turtips 

DNT har på sine hjemmesider samlet gode råd og tips for en vellykket tur med barn i naturen. Her kan du få råd om alt fra mat, til turlengde, turområde, turaktivitet og turutstyr. Sjekk informasjonen på denne linken.

Turbo

Turbo er Barnas Turlags maskot og han er med oss på våre fellesturer.