Bli frivillig

Foto: Thor Olav Sørensen

Turleder

Vis veien til ditt favorittsted

Har du lyst å være turleder? Å være turleder er en spennende og lærerik oppgave. I Notodden Turlag får du de nødvendige kursene du trenger for å gjennomføre en trygg turopplevelse. Du sender selv inn ønske om når og hvor turen skal gå og vi markedsfører turen på sosiale medier for deg og bistår ellers med informasjon du trenger.

Foto: Marius Dalseg Sætre

Hyttetilsyn

Himingsjå turisthytte

Nydelig plassert på Lifjell har vi en stor hytte som ble ferdigstilt høsten 2017. Himingsjå er lett tilgjengelig og kan nåes etter ca. 15 min lett gange fra parkeringsplassen. Kunne du tenke deg å ha hyttetilsyn på Himingsjå et par ganger i året der du får ansvar for å gå gjennom en sjekkliste og samtidig mulighet til å overnatte gratis? Bli hyttetilsyn!

Foto: Bjørn Tore Moen

Sti-fadder

Merk en blå sti

I Notodden Turlag har løypekomiteen ansvar for å vedlikeholde og merke stier i Notodden og Hjartdal kommuner. Vi er så heldige at vi har over 300 km merket sti med ulike vanskelighetsgrader. Nye og gamle turstier må stadig merkes, ryddes og gjøres klar for nye naturopplevelser. I frisk luft med flott natur rundt deg er det en utrolig hyggelig dugnadsjobb.

Foto: Thor Olav Sørensen

Turkasse-fadder

Ikoniske røde DNT-turkasser 

På utsiktspunkter og populære turmål i Notodden og Hjartdal finner du våre populære turkasser. Disse er utstyrt med turbok og penner for å registrere besøk. Som turkasse-fadder sjekker du om turboken nærmer seg full, bytter ut penner og tar noen bilder av området som vi kan dele på sosiale medier. Ønsker du å bli turkasse-fadder?

Foto: Thor Olav Sørensen