Frivilligportal

Foto: Thor Olav Sørensen

For å kunne markedsføre

Her finner du et digitalt skjema som enkelt fylles ut. Da får vi nødvendig informasjon fra deg for å kunne publisere og markedsføre aktiviteten din.

Foto: Marius Dalseg Sætre

For turreportasjer og statistikk

Her finner du et digitalt skjema som enkelt fylles ut. Da får vi nødvendig informasjon fra deg til blant annet turreportasjer og statistikk.

Foto: Halvor Pritzlaff Njerve

Dersom du ønsker det

Om du har brukt bilen din i forbindelse med DNT kan du be om godtgjørelse. Last ned skjemaet, fyll ut og send til marit.syftestad@dnt.no.

Foto: Marius Dalseg Sætre

Har du hatt et utlegg?

Har du hatt et utlegg i forbindelse med DNT kan du laste ned skjemaet, fylle ut og sende til marit.syftestad@dnt.no.

Skjermbilde av Foreningsnett

Informasjon fra DNT sentralt

Foreningsnett er ​DNTs fellesområde med informasjon for ansatte, tillitsvalgte og frivillige i DNT.​​ Kontakt thor.olav.sorensen@dnt.no for tilgang.

Foto: Bjørn Tore Moen

Tilsynsvakt på Himingsjå?

Her kan du laste ned en sjekkliste du skal bruke i forbindelse med tilsyn på himingsjå turisthytte.

Siden er under utvikling og i tiden fremover vil det komme mer informasjon til alle våre frivillige