Lyst til å bidra?

Er du glad i barn? Trives i å være ute på tur? Vil du utvide nettverket ditt? Bli kjent med andre familier?

Vi trenger voksne til frivillig arbeid. Arbeidet består i å hjelpe til på turer og arrangement i regi av Barnas Turlag - både i nærmiljøet og på fjellet.

Ingen turledererfaring, men har veldig lyst til å bidra?

Det arrangeres mange lokale aktiviteter og vi trenger hjelp til enkle og hyggelige oppgaver som bålfyring, utdeling av brosjyrer, hjelp til organisering av naturstier og andre enkle aktiviteter. Til dette har vi behov for hjelp av alle som trives ute blant barn og barnefamilier. I hovedsak har vi arrangementer i helgene, men vi har også behov for hjelp på hverdagsarrangementer.

Har du har lyst til å bidra ta kontakt med leder i Barnas Turlag Notodden tlf. 90057176 eller roger.heimdal@hotmail.com

Grunnleggende turlederkurs

For å bli med som turleder, eller som leirleder på våre helge- og hytteturer, leirer på fjellet og basecamper må du ta grunnleggende turlederkurs. Mer informasjon om Turlederkurs.

Har du friluftskompetanse allerede?

Om du allerede har utdannelse eller kompetanse innenfor friluftsliv, deltatt på førstehjelp- og livredningskurs, er du allerede kvalifisert. Da tar vi deg gjerne i bruk med en gang! Ta kontakt med Barnas Turlag for å finne ut hvilke turer og aktiviteter du har lyst til å engasjere deg i.

Vi oppfordrer alle våre Turledere til å ta DNT's Ambassadørkurs. Dette er et 3-timers kurs hvor man lærer om DNT som forening og enkel organisering av turer.