Om oss

Notodden fra Eikeskar.
Notodden fra Eikeskar. Foto: Thor Olav Sørensen

Notodden Turlag ble stiftet i 1934. Vi er direkte tilsluttet Den Norske Turistforening og har ansvar for kommunene Notodden og Hjartdal. Notodden Turlag har i dag i rundt 900 medlemmer som i hovedsak er bosatt i de to kommunene. Foreningen har som viktigste oppgave å legge til rette for at flest mulig skal kunne komme seg ut i naturen der målet er gode naturopplevelser og god helse. I foreningens lover står det:

"... arbeide for et enkelt og lite ressurskrevende friluftsliv... (og)... legge til rette for aktiviteter som gir økt trivsel i nærmiljøet og har helsefremmende gevinst."

Notodden Turlag holder høy dugnadsaktivitet. Våre dugnadsarbeidere legger ned flere årsverk ulønnet arbeid i kommunene Notodden og Hjartdal. Vi har flotte lokaler i Heddalsveien 34. Alle er velkomne en tur innom for en turprat.! 

Notodden Turlag er samfunnsengasjert og bidrar til å opprettholde sosiale møteplasser gjennom frivillig dugnadsarbeid. Dette er givende for den enkelte og et bidrag til det gode liv for andre. Som belønning kan alle få flotte naturopplevelser og ei bedre helse. Tilbudet vårt er verdens største treningsarena; stier i marka og på fjellet. Åpningstiden er 24 timer i døgnet og i tillegg gratis for alle!

Vi håper at du finner vårt varierte tilbud interessant, og at du har anledning og mulighet til å benytte deg av det. Vi ønsker deg velkommen som medlem. 

Husk også å sjekke ut Facebook-siden vår og UT24 Facebook-gruppa og du er velkommen til kontoret vårt i Heddalsveien 34 (torsdager kl. 15.00 – 18.00). 

Vi ønsker deg et godt turår i 2018 og håper du oppsøker og benytter deg av stiene og postkassene våre, og at du blir med på ett eller flere av arrangementene våre.

For generelle forespørsler ta kontakt på e-post

notodden@dnt.no

eller på telefon 971 22 481.

Kontonummer for innbetalinger:

Brukskonto: 2699.44.13545

Komiteer og ansvarsgrupper, inkl. kontaktinfo: