Om Oss

Eikeskar.
Eikeskar. Foto: Thor Olav Sørensen

Notodden Turlag ble stiftet i 1934. Vi er en del av Den Norske Turistforening og har ansvar for kommunene Notodden og Hjartdal.

Notodden Turlag har i dag over 800 medlemmer og vi har tro på økt medlemsvekst i 2021. Foreningen har som viktigste oppgave å legge til rette for at flest mulig skal kunne komme seg ut i naturen der målet er gode naturopplevelser og god fysisk og psykisk helse. I foreningens formålsparagraf står det at foreningen skal:

” ... arbeide for et enkelt og lite ressurskrevende friluftsliv ... (og) ... legge til rette for aktiviteter som gir økt trivsel i nærmiljøet og har helsefremmende gevinst.”

Notodden Turlag har svært høy dugnadsaktivitet og våre frivillige legger ned flere årsverk ulønnet arbeid i kommunene Notodden og Hjartdal. Vi har et flott nyoppusset Tursenter i Heddalsveien 34 som vi er veldig stolte av.

Notodden Turlag er samfunnsengasjert og bidrar til å opprettholde sosiale møteplasser gjennom frivillig dugnadsarbeid. Dette er givende for den enkelte og et bidrag til et bedre liv for andre. Som belønning kan alle få flotte naturopplevelser og en bedre helse. Tilbudet vårt er verdens største treningsarena; stier i marka og på fjellet. Åpningstiden er 24 timer i døgnet og i tillegg gratis for alle!

Du kan lese mer om vårt arbeid, turgrupper og turtilbud, Tursenter, turreportasjer, turforslag og nyheter her på notodden.dnt.no

Følg oss på Instagram og Facebook for å holde deg oppdatert på hva som skjer.

Merk turbildene dine på Instagram med #dntnotodden for å være med i vår fotokonkurranse – vi elsker å se alle de fantastiske turbildene dere tar!

Tursenteret

Du finner tursenteret vårt i Heddalsvegen 34, hvor vi holder åpent tirsdager og torsdager 16:00-18:00.

Kontakt oss via e-post:

Kontakt oss via telefon:

93683833 (styreleder Silje Brokke)

Vipps-numre og kontonummer for innbetalinger:

Kontonummer for innbetalinger:

Brukskonto: 2699.44.13545

Vipps-numrene våre:

Aktivitet og deltakeravgift: 29897

Tursenter og stands: 594658

Himingsjå turisthytte: 131038

Oversikt over ansvarsgrupper og tillitsvalgte: