DNT SjekkUT- din digitale turpostkasse

Sjekk ut ditt nærområde med appen SjekkUT – her finner du turposter over hele landet!

Vi er veldig stolt av appen vår SjekkUT – med den kan du finne dine favoritt-turposter og skjulte perler nær dine omgivelser – og over hele landet ellers. Du kan enkelt se hvilke turposter som er i nærheten og se kart over turposter i hele Norge. På kartet kan du se hvilke turposter du har besøkt og hvor mange ganger du har vært der. Du kan også enkelt se alle stedene du fremdeles har til gode å oppleve.

Når du kommer frem til en turpost kan du registrere bragden din digitalt og signere den digitale gjesteboken for hver turpost – akkurat som når du signerer deg inn i en turbok i en av våre ikoniske røde turkasser. Du kan også dele opplevelsen på sosiale medier med et tøft bilde som viser hvilken turpost du har besøkt.

SjekkUT og UT.no knyttes nærmere sammen, og du kan nå se alle turpostene i SjekkUT også på UT.no slik at du raskt og enkelt kan utforske både turposter og turforslag i nærheten. Her ser du f.eks. et turforslag til folkefavoritten Eikeskar, mens her ser du selve turposten på Eikeskar, som du også får opp i SjekkUT hvor du kan registrere ditt besøk, signere den digitale gjesteboken og ta et tøft bilde av utsikten eller kanskje en selfie.

Du må ha en DNT-brukerkonto og logge deg på for å kunne ta i bruk appen og sjekke inn på turpostene. Hvis du ikke har en DNT-bruker allerede kan du enkelt registrere deg når du åpner appen eller på forhånd via Min side på dnt.no. Det er gratis å opprette en brukerkonto, og du trenger ikke være medlem i DNT.

Appen er tilgjengelig i både Apple App Store og på Google Play.