TURBOTURER 2021

Turkassa på Skogsfjell, med et av de gamle Turboturer-skiltene.
Turkassa på Skogsfjell, med et av de gamle Turboturer-skiltene. Foto: Thor Olav Sørensen

Turbo er stadig ute på tur og sammen med Barnas Turlag Notodden og Barnas Turlag Hjartdal inviterer han til Turboturer!

Også i 2021 setter Turbo ut turposter i Notodden og Hjartdal, følg med her på nettsidene våre og sosiale medier for oppdatert informasjon. Ta det som en ettermiddagstur, formiddagstur eller bruk hele dagen ute på tur med barn.

Sen start i 2021 ... men vi kommer sterkere tilbake i 2022!

Barnas Turlag Notodden kom dessverre veldig sent i gang med Turboturer i 2021, men bedre sent enn aldri? Høsten er kanskje den fineste tiden på året å gå på tur i skog og fjell, så vi håper allikevel mange benytter anledningen til å ta turen ut på en eller flere Turboturer!

Klarer du å bli Superturbo?

Alle som registrerer minst én turpost får diplom og en premie. Klarer du å ta 10 eller flere turposter blir du Superturbo og får en ekstra premie!

Turboturer 2021 i Barnas Turlag Notodden - kombiløsning med UT-appen og registreringsskjema

Turboturer 2021 fungerer i Barnas Turlag Notodden på følgende måte: Besøk de ulike turpostene og registrer besøket ditt digitalt med SjekkUT-funksjonen i den nyoppdaterte UT-appen. Last ned registreringsskjema for Barnas Turlag Notodden og fyll det ut med datoene du har besøkt de ulike turpostene på.

Registreringsskjema sendes deretter inn på e-post til notodden@dnt.no eller via post til vårt Tursenter i Heddalsvegen 34 på Notodden innen 20. november.

Vi vil annonsere her på nettsidene våre og i sosiale medier når premiene kan hentes på Tursenteret vårt.​​​​​​​

Turboturer 2021 i Barnas Turlag Hjartdal - registreringsskjema med koder

Turboturer 2021 fungerer i Barnas Turlag Hjartdal akkurat som tidligere. Last ned registreringsskjema og fyll det ut med kodene du finner på de ulike turpostene.

Registreringsskjema sendes deretter inn på e-post til notodden@dnt.no eller via post til vårt Tursenter i Heddalsvegen 34 på Notodden innen 20. oktober.

Dette er årets turposter i Hjartdal:

• Skogsfjell
    • Diplemyrnatten
    • Elvestien/Rokåsa
    • Staurhaugen
    • Gamle Tuddalsveg
    • Rennevassvarden
    • Stangesjå
    • Kvennhusåsen/Jettegryta
    • "Den nye sykkelvegen"
    • Sveigsnatten
    • Bjårvatn rundt
    • Njuke

Dette er årets turposter i Notodden:

• Dalsåsen
    • Eikeskarutsikten
    • Fjellstulfjell utsiktspunkt
    • Heddalsutsikten
    • Kåfjellåsen
    • Mosryggfossen
    • Nattejuv
    • Skrubbedalsnatten
    • Svartufs
    • Tinnesutsikten
    • Tveitannatten
    • Vindsås

Bli familiemedlem - en pris og en faktura for hele familien

Er dere flere enn tre i familien? Da kan det lønne seg, praktisk og økonomisk, med familiemedlemskap.

Veiledende pris for 2021 er kr 1325,- for hele familien

Deltakelse og medlemskap

Deltakelse (for å få diplom og premie) er gratis for alle barn som er medlem i Notodden Turlag, og koster 200,- for ikke-medlemmer.

Deltakeravgiften må være innbetalt før premieutdelingen begynner.

Det er lekende lett å bli medlem av Barnas Turlag. For barn opp til 12 år, koster det bare 140,- i året.

Forsvunnet turbokode i Hjartdal?

Skulle en av Turbokodene i Hjartdal mangle når dere kommer til en turpost, gi beskjed til Karianne Haugan Skårdal på tlf. 95790597 eller på e-post karianne.skardal@dnt.no

Husk mat, drikke og riktige turklær

Husk matpakke, drikke og riktige turklær. Kle dere etter værforholdene.

Turbo ønsker alle en riktig god tur!