TURBOTURER

Turbo er stadig ute på tur og sammen med Barnas Turlag i Notodden og Hjartdal inviterer han til kodejakt.

Ta det som en ettermiddagstur, formiddagstur eller bruk hele dagen ute på tur med barn. Også i år setter Turbo ut koder i Notodden og Hjartdal, følg med på nettsidene og på våre Facebook-sider for å få oppdatert informasjon. Alle som registrerer en turbokode får medalje, diplom og en premie, finner du 10 koder blir du Super-Turbo får en ekstra premie!

Registreringsskjema sendes inn på e-post eller post innen 20. oktober og det blir felles premieutdeling for alle som har sendt inn registreringsskjema. Husk at dere kan samle Turbokoder både i Notodden og Hjartdal.

Registreringsskjema finner du her på nettsidene, turbeskrivelsene legger vi fortløpende ut på Facebook-sidene til Barnas Turlag Hjartdal, Barnas Turlag Notodden og i app'en DNT SjekkUT - Turboturer 2019.

Følgende 11 turer er satt ut av BT Notodden:

Deltakelse (for å få premie, diplom og medalje) er gratis for alle barn som er medlem i DNT, og koster 200,- for ikke-medlemmer. Om Turbo-turene arrangeres gjennom skole eller barnehage, koster det kun kroner 50 per barn. Deltakeravgiften må være innbetalt før premieutdelingen, og innbetales til kontonummer 2699.44.13545 og merkes med barnets navn og Turbotur.

Skulle Turbo-koden mangle når dere kommer til en post, gi beskjed til Roger Heimdal på tlf. 900 57 176 eller send e-post til roger.heimdal@dnt.no

Det er lekende lett å bli medlem av Barnas Turlag. For barn opp til 12 år, koster det bare 130 kroner i året. Du kan klikke her for å melde deg inn i DNT.

Følg Barnas Turlag Notodden og Barnas Turlag Hjartdal på Facebook og del gjerne bilder fra turene på Instagram ved å bruke #dntnotodden, vi reposter de beste bildene.

Husk matpakke, drikke og riktige turklær.

Turbo ønsker alle en riktig god tur!