Turkasser i notodden og hjartdal

Turkassa på Håbergutsikten.
Turkassa på Håbergutsikten. Foto: Thor Olav Sørensen

DNTs røde turkasser

Rundt om i Notodden og Hjartdal har Notodden Turlag plassert de ikoniske røde DNT-turkassene på flotte utsiktspunkter og populære turmål. 10. juni 2021 åpnet vi turkasse nummer 20 - denne står på Kåfjellåsen - også kjent som regnbueløypa - og skiller seg ut fra alle de andre med stilig regnbue-profilering både på selve turkassa og på turskiltene fra stistart til toppen.

Mange av turkassene er satt opp med gangavstand direkte fra boligområder. De aller fleste er enkle å nå for både for barn og voksne og noen passer for de som ønsker en liten utfordring. Alle turkassene er utstyrt med turbok og penn, slik at du lett kan registrere ditt besøk. Du finner en oversikt over alle våre turkasser på denne siden og på UT.no og den tilhørende UT-appen.

Registrer turen digitalt med SjekkUT i UT-appen

UT.no og den tilhørende UT-appen finner du SjekkUT-listen «Turkasser i Notodden og Hjartdal». Her kan du registrere dine besøk på alle Notodden Turlags turkasser digitalt.

Bli turkasse-fadder

Kanskje du har et tips til en skjult perle eller et fantastisk sted eller utsiktspunkt hvor vi burde sette opp en turkasse? Bli turkasse-fadder da vel! Send oss en e-post på notodden@dnt.no

Foto: Thor Olav Sørensen

Dette er Notodden Turlag sine turkasser:

Bli turkasse-fadder

Kanskje du har et tips til et fantastisk sted eller utsiktspunkt hvor vi burde sette opp en turkasse? Bli turkasse-fadder da vel! Send oss en e-post på notodden@dnt.no