Turkomiteen

Foto: Thor Olav Sørensen

Om Turkomiteen

Turkomiteen planlegger, følger opp og rapporterer inn alle turene til Notodden Turlag år for år, i tillegg til at de har ansvaret for å produsere et trykt hefte med neste års turprogram. Turkomiteen holder kontakten med et stort nettverk av turledere. Har du lyst til å bli turleder? Ta kontakt!

2019

Årets turprogram er vi veldig stolte av, og vi håper at du får lyst til å bli med oss på tur. Våre fellesturer med turledere har et variert program i 2019. Vi ønsker at så mange som mulig blir med. Turene er både enkle og mer krevende, noe for enhver smak med andre ord! Langturene i år går til Dalarne i Sverige og for ikke å glemme sykkeltur på Rallarvegen over Finse! Helgeturene avvikles på både lørdager og søndager. Nærturene på torsdagene vil vi fortsatt videreføre. Det er et variert program for alle. Turene publiseres her på våre nettsider, i tillegg til å bli annonsert på Facebook og i lokalavisa Telen.

Rolle Navn Telefon E-post
Leder (delt) Turkomite Trine Beate Evensen 97572685 trine.evensen@dnt.no