Turpostkasser

Foto: Ottar Kaasa

Vi jobber med å få en bedre oversikt over alle våre turpostkasser både på nettsidene og i DNTs nye app SjekkUT. Under ser du noen av turpostkassene vi har å tilby.

Et besøk på Eikeskartoppen 416 moh gir en storslått utsikt over byen of Lifjell. Fra Ivar Aasens gate er det en litt utfordrende tur på ca. 2,5 km.

Fjellstulfjell med sine mange stier er et mye brukt turområde for folk fra Notodden, Kongsberg og hytteeiere i området. Ca. 6,2 km. 

Denne turen er akkurat passe dersom du har en anledning til å gå på tur i noen få timer. Turen går på fin sti i vakkert skogsterreng frem til Høymyrvann.

Et besøk på Eikeskartoppen 416 moh gir en storslått utsikt over byen of Lifjell. Fra parkeringsplassen i Høgås er det en enkel tur på ca. 1,4 km.

Fabelaktig utsikt over Notodden, Gausta, Blefjell og Brattefjell. Fra utsikt sør ser vi ned på Skogenfeltet og Hjuksebø. Egner seg yppelig for barn 3+. Ca. 3,6 km.

Turkassa på Vihussætra er så langt den eneste på Vestsida i Notodden. Turen går gjennom trolsk skog og er en flott tur som passer for alle.

Flott utsikt mot kraftstasjonen og damanlegget under toppen. Glimt av Lifjell over skogkledde åser i vest. En enkel tur på ca. 1,4 km.

Utsikt over dalen er det nok av. Du kan se hele Heddal, Tuven med flyplassen, Heddalsvannet, Tinnegrend og åsene østover.

På Tinnesåsen  finner du dette  utsiktspunktet med flott utsikt over verdensarvbyen. Turen opp er kort og bratt. En fin ettermiddagstur.